+
В детайли

Декоративни снимки: рисуване на идеи за апартаменти

Декоративни снимки: рисуване на идеи за апартаменти


Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони
Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони

Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони

//www.emeryetcie.com
//www.emeryetcie.comПарижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони

Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони

Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони
Парижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия СантониПарижки апартамент, декориран от двама интериорни декоратори: Кели Бедел и Аурелия Сантони

Видео: Направа на декоративен окачен таван с лед осветление от Софремонти ЕООД (Януари 2021).